iQ Student Accommodation

Southwark, London

Client: iQ Student Accommodation

Architect: Studio Anyo

Planning Resolution have secured planning permission for the reconfiguration of internal and external amenity space an existing 150 bedroom student residential building in Bankside, London.

The scheme involves a planning application to relocate the bicycle storage from the basement into the courtyard garden in order to accommodate a gym and private dining facility for the residents.

The planning application involved extensive successful justification relating to a significant reduction in cycle re-provision over the existing, and the removal of a restrictive condition in relation to the existing cycle store

Gallery

The planning application involved extensive successful justification relating to a significant reduction in cycle re-provision

Related Projects

Meet the Team