Bow Bells House

London

Delivering a quality office and retail building in the heart of the City within the sound of Bow Bells

Bow Bells House is a joint venture redevelopment project between Mitsubishi Estate Co. and Mitsubishi Corporation.

Designed for the Mitsubishi Corporation, London’s eight-story, mixed-use Bow Bells House is notable for its location and its innovative triple-glazed climate wall.

The building, which earned a BREEAM Very Good rating, lies in a conservation area and takes its name from the adjacent St. Mary-le-Bow church.

The sensitivity of the site, due to the proximity of the church and the restrictions of working within the St. Paul’s viewing corridor, was compounded by the requirement for the contractor, Bovis, to allow the Museum of London Archaeological Service to conduct an archaeological dig on the site before construction began.

The building includes retail space on the basement and ground levels. Tenants on the upper floors enjoy open-plan office accommodations.

The new 200,000 sq. ft building is immediately adjacent to St Mary-Le-Bow Church and was designed by Architects David Walker and HOK International. Comprising of offices with retail units at street level.

Project previously carried out whilst at DTZ